Det jeg har at tilbyde er noget nyt med disse fordele:

Transportable, som gør at du tager lyden med hen hvor du skal bruge den.
Især i udrykningsteams i psykiatrien er de et godt værktøj eller “bare” i hjemmeplejen.
De kan sagtens være i en taske/lomme.

De er regntætte, altså, hvis en borger har det svært med at bade kunne det få vendt stemningen til noget positivt ved at have dem med i badet.

Også velegnet til at have med på tur. Også i kørestole/barnevogne. Spædbørn med søvnbesvær eller udadreagerende mennesker i alle aldre. Mindfulness og Yoga/Nadabehandling.

De kan stå, hænge i karabinhager eller som jeg selv har modificeret dem med: Neodymmagnet på bagsiden så de kan sidde på alt af metal(Sygesenge, magnettavler whiteboards, biler m.m)

De spiller rent, det man i fagsprog kalder en “Full Range”

Du kan bruge alt der har bluetooth eller du kan bruge kabel (Minijack)

Oplades fra almindelig USB. Derfor ingen batteriskift (besparelse).

De kan kobles til ALT der har en lydudgang, projektorer, headsets, trådløse mikrofoner osv.
De kan bruges til konferencekald/medhør på telefonen osv.

Det var så detailer om de højttalere der har den bredeste anvendelse, nu til specialhøjttalerne:

Jeg har højttalere der i sig selv ikke “siger” meget. De er udstyret med en membran der giver kraftige svingninger til det underlag de placeres på. Bla. kan de monteres på alle glatte overflader med medfølgende sugekopper. Et vindue eksempelvis. Placeres de på f.eks en kasse/reol/bord/gulv vil vibrationen få disse underlag i svingninger og levere en MEGET kraftig lyd!! Masser af bas, som af fysiske årsager normalt ikke kan drives ud af højttalere med en så lille dimension (Derfor transportable med fyldig BAS!!!)

Et andet plus er at placeres de på kraniet eller f.eks nøgle/kraveben så er der overførsel af energi til disse, som så “svinger” med. Døve og hørehæmmede har et enormt udbytte af dette da de så kan “høre” lyden/musikken igen.

Disse højttalere er altså til for at give dig mulighed for at få bassen med. Jeg vil dog klart anbefale de først omtalte højttalere til “hurtig” brug. Vibrationshøjttalerne kræver altså at man forsøger sig frem til den bedste resonans. Ikke egnet til “Udrykningsbrug”, ej heller regntætte. Jeg ved at de bedst egner sig til “Kropshøjttalere” altså som før nævnt til døve og hørehæmmede samt smertelindring. Det er altså hvis de skal bruges i behandlingsøjemed, hvis de derimod skal bruges “Privat” er de geniale til at få en minifest sparket i gang der hvor man nu er!!! 🙂 🙂

Smertelindring.

I forsøg med smertelindring har de en effekt, det kan jeg ikke klinisk dokumentere da jeg ikke har haft mulighed for forsøg i stor skala. Taler af egen erfaring. Det virker. Jeg tror det virker på grund af at kødet/knoglen/nerverne bliver stimuleret ved deres egen resonansfrekvens.

Det drejer sig om højttalere, helt uden “højttaler.” De er kun beregnet til kropslyd vil jeg mene. De fungerer ved hjælp af føromtalte vibrationsmembran og er næsten lydløse, dvs. at andre i nærheden at borgeren ikke generes af uønsket lyd. De er MEGA kraftige (26 watt) og fungerer som de andre gennem bluetooth eller kabel. De er endnu ikke er klinisk testet, men håber at jeg finder partnere der vil gøre forsøget.

 Jeg har efterprøvet adskillige højttalere og har nu endelig fundet dem der er kvalitetsmæssigt i top!